Megtanulható taijutsuk

Go down

Megtanulható taijutsuk

Témanyitás  Matsu Tatsuko on Pént. Ápr. 24, 2009 1:49 pm

Ninjutsuk Listája

E-D osztályú ninjutsuk használata-Geninek
C-B osztályú ninjutsuk használata-Chuuninok és ha kapnak rá engedélyt, akkor Geninek is
A-S osztályú ninjutsuk használata-Jouninok


A Taijutus kizárólag a fizikai és a testi erõre alapul. A taijutsutechnikák nem igényelnek kézpecséteket. Helyette a ninja fojamatosan edzi a testét harcról-harcra. Egy ninja szintén tudja használni a jellemzõ Kekkei Genkai képességeiket, amikor Taijutsu technikákat használ. A klánpk mint például a Hyuuga, tudják hasznosítani a képességüket, hogy lássák az ellenfelük belsõ chakracsatornáit azután, leállítsák az áramlást, vagy hasznosítsák a Kaiten technikát, hogy egy erõs chakra áramlást hozzanak létre, amivel védeni tudják magukat!


Asakujaku -Reggeli Páva
Asakujaku egy taijutsutechnika, amit Gai használt. Gai elõször hatalmas mennyiségû chakrához juttatja magát, amivel megnyitja a 6. kaput. Miközben használja a hatalomnak és sebességnek ezt az óriási robbanását, meg közelíti az ellenfelét egy jellegzetes álláspontban. Mikor elég kezelre ér meg rúgja az ellenfelét, és el fogja indítani a levegõbe. Ekkor többször egymás után ütni kezdi az ellenfelet, aminek következtében egy páva alak rajzolódik ki. Az ellenfél visszazuhan a földre és a csapás aurája, fogja körbe venni a használót.
Szint:B
Pont:20
Say: 2


Bunshin Kaiten Kakatou Otoshi-Klón sarok visszaesés
Bunshin Kaiten Kakatou Otoshi egy taijutsutechnika, amit Naruto Uzumaki használ, elõször arra használja Kage Bunshint, hogy több klónt hozzon létre. Ezek a klónok és Naruto elindítják magukat a levegõbe és elkezdenek bukfencezni. Ekkor a levegõben az egyik klón sarokkal visszarúgja az ellenfelet a földre.
Szint:B
Pont:15
Say: 2


Bunshin Taiatari-Klón öngyilkossági támadás
Bunshin Taiatari egy taijutsutechnika, amit Uzumaki Naruto használ Gaara ellen. Naruto elõször arra használta Kage Bunshint, hogy több klónt hozzon létre. Ezek a klónok Elindítják magukat Garraval szemben. Amikor Gaara nagy homokkarja megindúl megragadni a klónokat, egy másik klón leszállt ezen a kézen és elindította a következõ igazi Narutót Gaara ellen. Ez a gyors sebesség
megengedte Narutónak, hogy bejöjjön közelebb Gaarahoz.
Szint:B
Pont:25
Say: 3


Choudan Bakugeki -Pillangóbombázás
Choudan Bakugeki egy olyan taijutsutechnika, amit Akimichi hasznosít a hyourouganpirulával. Ezt a pirulát csak egy utolsó eredményként kellene használnia a nindzsának. Ez egy különleges pirula ami a testben lévõ kalóriát chakrává alakítja. Ezért az akamichi klánnak igen elõnyös ezt a fajta fegyvert használni. Mivel mindannyian elégé elhíztak ezért a normális Chakrájuk akár 100-szorosára is megnõhet az erejük. Amikor a klántag egy kézbe összpontosítja a csakrájuk egészét, egy robbanás erõsségû ütés fogja érni az ellenfelet.
Szint:A
Pont:30
Say: 3


Chou Harite-Szuper nyitott kezû ütés
Chou Harite egy olyan taijutsutechnika, amit az Akimichi klán Baikájával együtt használnak. Miután növelte a testméretüket, a kántag összpontosítani fog egy különleges chakrát az ökleikbe. Ekkor ökleiket közvetlenül az ellenfelükbe csapják, amitõl az beszakad a földbe.
Szint:A
Pont:35
Say: 4


A hozzászólást Matsu Tatsuko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 25, 2009 5:11 am-kor.
avatar
Matsu Tatsuko
Admin

Hozzászólások száma : 204
Join date : 2009. Apr. 23.
Age : 22
Tartózkodási hely : Fű Falu /Kage/1.szint/

Felhasználó profiljának megtekintése http://shinobi.do-goo.com

Vissza az elejére Go down

Re: Megtanulható taijutsuk

Témanyitás  Matsu Tatsuko on Pént. Ápr. 24, 2009 2:13 pm

Levelet hordó szél
Egy gyors mélyről indított rúgással a shinobi felrúgja az ellenfelét, vagy annak fegyverét a levegőbe.
Szint: D
Típus: Támadó, Közelharci
Pontok: 3
Say: 1


Dinamikus megjelölés
A shinobi társállatának technikája ez. Különleges képzést igényel az, hogy az állati társ különleges helyzetekben (ugrás, levegőben pörgés) is képes legyen arra, hogy valamilyen illatanyag segjtségével megjelölje az ellenfelet. Ezt a technikát Akamaru rendszeresen alkalmazza, és ez az alapvető felhasználási módja is, de ezt a technikát láthattuk Shinotól is, aki egy bogarat küldött Kankurora és az az által kibocsájtott feromon által tudta követni ellenfelét a Konoha elleni támadás alatt.
Szint: D
Típus: Kiegészítő
Pontok: 3
Say: 1


Levél Forgószél (Konoha Senpū)
A Levél Forgószél mozdulatai abból állnak, hogy a használója kirúgja az ellenfele lábait, vagy kezeit, vagy bármit amire támaszkodik, és a Jutsu kimondása után ellenfele a falnak csapódik. Ez nagyon könnyen eltanulható és a mesterévé válás sem a legnehezebb, csak sok gyakorlást igényel.
Szint: D
Oszály: Támadó
Pontok: 5
Say: 1


A Halál Ezer Éve (Sennen Goroshi)
A technikát csak Levél Geninek tanulhatják. Roppant egyszerû Jutsu, túlságosan túlbonyolított névvel. Ez az egyik olyan Taijutsu, amihez szükséges Chakrát is alkalmazni, de elég csak kis mennyiségben, ugyanis akkor is hatásos. A Jutsu lényege, hogy az adott Ninja összetegye a kezét, és mutató ujjaival kicsit bele kell szúrnia az ellenfele bizonyos pontjába egy kicsit, majd a technikát alkalmazva a Chakra segítségével erõsen meglökni ellenfelét. Nem balesetveszélyes, biztonságos Jutsu, ha lefegyverzésrõl van szó.
Szint: D
Osztály: Támadó
Pontok: 2
Say: 1


Táncoló Levél Árnyék (Kage Buyō)
Amikor a célpont a levegõben van(ezt a Jutsut csak ilyen esetben célszerû használni), a felhasználó egy olyan ugrást képes végezni, ami követve az ellenség röppályáját, pontosan amögött ér véget. Minthogy az áldozat a levegõben van, könnyebben támadható. Ilyenkor a felhasználónál van az elõny, ebben az esetben könnyen le is lehet gyõzni az ellenfelet, ha jó Jutsukat alkalmaz.
Szint: D
Osztály: Kiegészítõ
Pontok: 4
Say: 1


Dinamikus Akció (Dainamikku-Akushyon)
A támadás egyszerû: gyorsan megüti a támadót egy pörgõ-rúgás után.
Szint: D
Osztály: Támadó
Pontok: 3
Say: 1


Metszõfogak (Tsūga)
A felhasználó vad sebességgel kezd forogni és sok erõteljes állati támadást végez, mikor kapcsolat lép fel a céllal. A támadás elég erõs, hogy megfúrjon vele egy követ. Ezt a támadást egy partnerrel is véghez lehet vinni, aminek dupla ekkora ereje lesz.
Szint: D
Osztály: Támadó
Pontok: 4
Say: 1


Dupla metszõfog (Gatsūga)
Ez egy elkapó Jutsu, A felhasználó és a partnere vad sebességgel forognak és sok erõteljes állati támadást végeznek, amikor kapcsolat lép fel a céllal. A támadás elég erõs, hogy megfúrjon vele egy követ. Ezeket fõképp szabadulásra használják.
Szint: C
Osztály: Támadó
Pontok: 7
Say: 1


Részeg ököl (Suiken)
Ezt a harci formát nem lehet sem tanulni, sem tanítani. Erre születni kell. Ezzel szemben bárki költhet rá pontot, aki jónak látja. Very Happy Ennek a harcmodornak mindössze annyi a köveelménye, hogy a használójának részegnek kell lennie. A használó rettenthetetlen, kiszámjthatatlan, félelmet nem ismerő harcos lesz, aki látszólag a barátait sem tudja megkülönböztetni az ellenségeitől. (Ez persze nem a technika hatása, hanem az alkoholé) A technika sajátossága viszont az, hogy a használó gyakorlatilag lehetetlennek tűnú mozdulatokkal támad, illetve hárít, ezzel teljes bizonytalanságban tartja az ellenfelet.
Szint: C
Típus: Támadó, Védekező
Pontok: 10
Say: 1
avatar
Matsu Tatsuko
Admin

Hozzászólások száma : 204
Join date : 2009. Apr. 23.
Age : 22
Tartózkodási hely : Fű Falu /Kage/1.szint/

Felhasználó profiljának megtekintése http://shinobi.do-goo.com

Vissza az elejére Go down

Re: Megtanulható taijutsuk

Témanyitás  Matsu Tatsuko on Pént. Ápr. 24, 2009 2:14 pm

Embergolyó (Bayka no Jutsu):
A Terjeszkedés jutsu ismerete előfeltétel, hiszen ennek használatát követi ez a jutsu, amikor a shinobi chakra felhasználás segjtségével behúzza a végtagjait a törzsébe, ezáltal a teste egy nagy golyóhoz fog hasonljtani, majd további chakra felhasználásával tud mozogni. A forgását képes a ninja olyan mértékben felgyorsjtani, hogy akár egy falat is át lehet törni vele. Hátrány: nehezen kontrollálható a mozgás iránya.
Szint: C
Típus: Támadó, Középtávú
Pontok: 8
Say: 1


Hatalmas tenyér csapás:
A jutsu használója a Részleges terjeszkedés jutsu segítségével megnagyobbított kezébe vezeti a chakrát, így majdhogynem bármit össze tud zúzni, ami a tenyere alá kerül.
Szint: C
Típus: Támadó
Pontok: 7
Say: 1


Legendás zuhanó sarokrúgás
Egy chakrával felerősített, felülről az ellenfélre mért sarokrúgás. Tsunade egyik kedvenc jutsuja.
Szint: C
Típus: Támadó, Közelharci
Pontok: 9
Say: 1


Csendes gyilkolás (Muon Satsujin)
Ennek a jutsunak a használója képes lesz arra, hogy hangtalanul mozogjon. Ezáltal sokkal könnyebb becserkészni az ellenfelet. Akik ezt használják többnyire hátulról vágják el a célpont torkát.
Szint: C
Típus: Kiegészítő
Pontok: 10
SAy: 1


Tüskés embergolyó
Ez tulajdonképpen csak egy trükk, ami jóval veszélyesebbé teszi az embergolyó jutsut, aminek ismerete előfeltétel. Két felhasználási módja van, az egyik esetben a shinobi kunaiokat taker maga köré, amik a golyó tüskéi lesznek, vagy pedig a Részleges terjeszkedés jutsu segítségével megnöveszti a haját, majd chakra segítségével megkeményíti. Az utóbbi esetben az említett jutsu ismerete is előfeltétel értelemszerűen. Még egy nagy különbség van az egyszerű Embergolyóhoz képest: a tüskék segítségével jóval könnyebben irányítható a golyó.
Szint: C
Típus: Támadó
Pontok: 8
Say: 1


Sólyom Zuhanás (Hayabusa Otoshi)
Mikor az ellenfél fejjel lefelé zuhan, a használó összeszorítja a célpont lábait, lábaival kifeszíti a fejét, és a vállak magasságában magához szorítja egészen a zuhanásig. A támadás egyszerû, és van mikor halálos, viszont nehéz olyan helyzetbe kerülni, hogy aktiváljuk, ezért nehezen lehet aktiválni.
Szint: C
Osztály: Támadó
Pontok: 10
Say: 1


Levél Ököldörgés (Konoha Raiken)
A használó a levegõbe ugrik, elõre haladva, miközben pörög, ezzel egy erõs ütést mér az ellenfélre.
Szint: C
Osztály: Támadó
Pontok: 6
Say: 1


Lótusz Homlokzat (Omote Renge)
Ez a Jutsu azért nehéz kicsit, mert szükséges hozzá az elsõ Chakra-kapu megnyitása. Ezzel erõt pumpál az ökleibe és a lábaiba, megnövelve a saját fizikai erejét.. Alapjába véve hasonlít a Táncoló Levélárnyék Jutsura, mert medveölelésbe kell fogni az ellenfelet, és a földhöz kell csapni, de mindezt gyorsan, miközben pörgeti. Annyi különbséggel, hogy itt mindegy hogy milyen módon ragadjuk meg az ellenfelet. Ha fejjel lefelé fogjuk az ellenfelet, akár halálos is lehet.
Szint: C
Osztály: Támadó
Pontok: 10
Say: 1


Konoha Reppuu
Az egyik alap TaiJutsu, amit Lee megtanult. Nagyon egyszerű, de hasznos technika az ellen, aki közvetett támadást akar bevinni. Mint más TaiJutsu technikánál itt se kell chakra összpontosítás, vagy kézjel, a ninja egyből véghez tudja vinni. A lábát használva a ninja kirúgja az ellenfél lábát, míg a domináns lábával feltartja az ellent.
Ez a mozdulat némi szelet csinál, innen a neve: vad szél. Ez a ”szél” elrepíti az ellenfelet, és nekilöki valami kemény objektumnak, mondjuk egy fának. Ez nem egy Jutsu, amit egymaga tud használni valaki. Kézenfekvő technika, amit könnyű elkerülni. Éppen ezért veszélyes is valahol használni, hiszen ha az ellenség kikerüli a támadást, és ő indít egy másikat a ninjának nem sok esélye van kikerülni azt.
Osztályzás: Támadó
Szint: C
Pont: 10
Say: 1


Óriás Levél Forgószél (Konoha Daisenpū)
Ehhez a Jutsuhoz szükség van a Levél Forgószél ismeretére. Ezt a Jutsut úgy alkalmazzuk, hogy a ninja elõször mindkét lábával gyors rúgást végez. Egyikkel az ellenfele hasát, másikkat a fejét célozza, és miután az felrepült a magasba a rúgástól,a levegõbe utána ugorva elismételheti a jutsut.
Szint: C
Osztály: Támadó
Pontok: 7
Say: 1


Állat ember klón kombó (Jūjin Bunshin Rendan)
Ennek a taijutsunak az előfeltétele az, hogy a használó az állati társán alkalmazza az Állat ember klón jutsut. Ezek után az egyikük szemből támadja az ellenfelet, a másik pedig a háta mögé kerül. Gyors támadások után az állati segitő lefogja az ellenfelet, a jutsu használója pedig felrúgja a levegőbe. A levegőben lévő áldozat kiszolgáltatottá válik a további támadásokkal szemben.
Szint: C
Típus: Támadó, Közelharci
Pontok: 9
Say: 1


Nirvána ököl (Rakanken)
Ez a technika tulajdonképpen Jirobo védjegye. Pusztán fizikai támadást használva egyszerű ütések, vállal történő öklelés, és térdrúgások sorozata. A technika jelentős chakrát emészt fel.
Szint: C
Típus: Támadó, Közelharci
Pontok: 10
Say: 1


Asszimilált szikla golyó (Dōka Sanseki Sensha)
Ez a taijutsu technika nagyon hasonlít az Akamichi klán által kifejlesztett Embergolyó jutsuhoz. Ennek a jutsunak viszont előfeltétele a Bármilyen teremtmény kiszipolyozása: Támadás megelőzési technika jutsu használata, amivel a shinobi egybeolvad egy sziklával hogy megfelelő tömegre és méretre tegyen szert, majd az Asszimilált szikla golyó jutsut használva tud mozogni.
Szint: C
Típus: Támadó, Rövid hatótáv(0-10m)
Pontok: 8
Say: 1


Erõs Levél Forgószél (Konoha Gōriki Senpū)
Ez a Jutsu hasonló, mint az Óriás Levél Forgószél, ugyanúgy is kell végbevinni. Csak annyi a kettõ között a különbség, hogy az Erõs Levél Forgószéllel sokkal hatásosabb és erõsebb támadást tudunk bevinni az ellenfélnek.
Szint: B
Osztály: Támadó
Pontok: 20
Say: 2


Pillangó csapás
Ezzel a technikával a ninja az összes chakráját a kezébe irányitja, aminek hatására az ereje megsokszorozódik egyetlen ütés erejéig. Amikor az ütés eltalálja az ellenfelet, az ökölbe gyűjtött chakrát felszabadítja a shinobi. Hárítani gyakorlatilag lehetetlen, a hárításkor fellépő elképzelhető minimális sérülés az a hárító végtag bénulása. Ezt a technikát az Akamichi klán fejlesztette ki, és Choji a piros Akamichi étel tablettával kombinálta, ami felhasználva a teste összes zsírtartalékát százszorosra növelte az erejét. A két módszer együtt használva gyakorlatilag száz százalékos valószínűséggel az ellenfél halálához vezet. (Már ha sikerül eltalálni az ellenfelet)
Szint: B
Típus: Támadó, Közelharci
Pontok: 25
Say: 3


Repülő fecske
A shinobi a chakráját használva megnagyobbítja a fegyvere pengéjét, így sebet tud ejteni ellenfelén akkor is, ha a fegyver maga nem ér hozzá az ellenfeléhez.
Szint: B
Típus: Támadó
Pontok: 15
Say: 2


Ellentétes Lótusz (Ura Renge)
Ez a jutsu a Lótusz Homlokzat egy továbbfejlesztett és rombolóbb verziója, ami legalább három csakrakapu kinyitását igényli. Az anime-ben látott használatokkor öt kaput kinyitnak. Amint elég kapu van nyitva, a felhasználó a levegõbe rúgja azután utána ugrik miközben gyorsan üti õt háromszög mintában, azután kezeit és lábait használva a földbe veri az ellenfelet. A támadás sebessége és ereje miatt általában végzetes.
Típus: Kinjutsu
Szint: A
Osztály: Támadó
Pontok: 30
Say: 3


Nyolc kapu (Hachimon)
Ez a Jutsu a legváltozatosabb, és egyben a legveszélyesebb is, mivel könnyen kimerítheti a hosszabb használat magas szinten. A Jutsu maga úgy mûködik, hogy a testben úgynevezett Chakra-kapukat nyitunk meg, amikkel tartalék Chakrákhoz férhetünk. A kapuk külön külön vannak sorolva és mind egyre igényesebb, magasabb szinten van és rengeteg Chakrát emészt fel. Éppezért a szervezetre is mind máshogy van hatással, emiatt lehet akár életveszélyes is, ha kinyitjuk ezeket a kapukat..


1.) kapu: Az elsõ kapu az agy energiáit teszi szabaddá, ez az elsõ lépés. Az agyból kiáramló energiák átáramlanak az izmokba, ezáltal fizikailag sokkal erõsebb lesz a Jutsuhasználó.

2.) kapu: Ez különösebben nem nagy technika, amolyan pihenõtechnika. Míg a Ninja pihen, addig a Chakrája önálló gyógyulásba kezd, ezáltal sokkal gyorsabban és erõsebb technikákat képes bevetni a használó az ellenfele ellen.

3.) kapu: Ez a kapu az állóképességet növeli. Ez úgy zajlik, hogy csökken az agy oxigénszintje, emiatt az ember bõre vörösödni kezd.

4.) kapu: A 4. kapu kinyitásakor fájdalmat kezd a Ninja érezni, ez azt a reakciót váltja ki, hogy a tüdõ teljes oxigénkészlete felszabadul, az agy ismét rengeteg mennyiségû oxigénhez jut.

5.) kapu: Ezzel a Jutsuval a Ninja minden csepp Chakráját fel tudja használni, de ugyanolyan hirtelen képes elzárni is azt.

6.) kapu: Ha a Ninja ezt a kaput is megnyitja, az azt eredményezi, hogy a testbe visszagyûlik valamennyi protein és így nõ a Ninja ellenállóképessége. Ráadásul a még idáig nem használt energiaforrásokat is fel tudja szabadítani.

7.) kapu: Ezzel a Jutsuval megszûnnek a határok. Méginkább növeli az állóképességet és pluszban még gyorsabb lesz a Ninja. De ha sokáig használjuk, akkor a Ninja elájulhat a kimerültségtõl, amiért túl sok Chakrát használ fel.

8.) kapu: Ez a kapu az összes közül a legveszélyesebb. A Jutsu maga úgy mûködik, hogy felhasználja a test összes Chakráját és egyesítve használja. Az összes idáigi nyitott kapuba Chakrát juttat, ami álltal a szívverés is a maximumra fokozódik. Ezt egy percnél tovább nem ajánlatos használni, mert ha meghaladja ezt az idõt, akkor a test hirtelen rohamos leépülésbe kezd. Az erek szértszakadnak, az izmok szétesnek, stb.
Szint: A
Osztály: Kiegészítõ
Pontok: 52
Say: 6


Erõs Ököl (Gōken)
Ennek a Jutsunak a használatához meg kell nyitni mind a nyolc kaput. Harc közben a Ninjának erõsebb lesz az ökle akár az acélnál is és egyertlen ütés is halálos lehet. Ám ha mégis sikerül védeni a támadást, akkor is az a testrész, amivel hárítottunk, darabokra törik.
Szint: A
Osztály: Támadó
Pontok: 65
Say: 7


Klón test csapás (Uzumaki Naruto Rendan):
A technika előfeltétele az, hogy a használó számos árnyékklónt hoz létre, és mindegyik chakrát vezetve a lábába, majd kisugározva azt, ugrás közben felgyorsítja magát, egyszerre érik el a célpontot, és mindegyik egy nagy erejű ütést visz be. Naruto a Konoha elleni támadás során Gaara elleni harcában fejlesztette ki ezt a technkát.
Szint: A
Típus: Támadó, Közelharci
Pontok: 84
Say: 9


Pörgő zuhanó klón sarokrúgás (Bunshin Kaiten Kakatou Otoshi):
Ez is az árnyékklón technika egyik kombinációs használata. Összhangot és csapatmunkát igényel a klónoktól. A klónok sorban felugranak a levegőbe, szaltóznak, majd zuhanás közben egy erős sarokrúgást indítanak a célpont vállára, fejére.
Szint: A (Az Árnyékklón miatt)
Típus: Támadó, Közelharci
Pontok: 75
Say: 8


Dupla farkasagyar
Ezt a jutsut társállattal rendelkező ninják használhatják, persze természetéből adódóan nem mindegyik állatfajjal hajtható ez végre. A társállatnak jó szaglása kell hogy legyen, valamint képesnek kell lennie a Dinamikus megjelölés jutsu végrehajtására, ugyanis ez az egyik előfeltétele a jutsunak. A másik az hogy a Kombinációs transzformáció segítségével a shinobi eggyé olvad a társállatával, akivel végrehajtják a dupla farkasagyart. A technika megjelenésében teljesen megegyezik a dupla metszőfoggal, de ez sokkal erősebb és gyorsabb. A forgás tulajdonképpen olyan gyros, hogy ha a végrehjtója nem is találja el a célpontot, a forgás szele önmagában elég ahhoz, hogy kettévágja az illetőt. Persze ennek a technikának megvan a maga hátulütője is. Kettőnél többször képtelenség ezt a technikát végrehajtani egymás után, és a használata után a shinobi és a társállata hosszú időre harcképtelenné válnak a kimerültségtől.
Szint: A
Típus: Támadó
Pontok: 56
Say: 6


Nyolc kapu robbantás
Ez a taijutsu a Nyolc kapu technikával kinyitott chakra kapukat támadja és zárja be. Előfeltétele a Gyengéd ököl technika ismerete.
Szint: A
Típus: Támadó, Közelharci
Pontok: 93
Say: 10


Szüntelen kaotikus tánc
A hetedik chakra kapu kinyitása után a hsználó a földre csap, ami olyan mértékű földrengést kelt, hogy az ellenfél a levegőbe repül tőle. Ezután a használó a fény sebességével kezdi el ütlegelni az ellenfelet, és olyan gyorsan mozog, hogy úgy tűnik, mintha három lenne belőle.
Szint: A
Típus: Támadó, Távolsági
Pontok: 64
Say: 7


Reggeli páva
A hatodik chakra kapu kinyitása szükséges ennek a technikának a végrehajtásához. A jutsu használója egy jellegzetes állást vesz fel, majd amikor az ellenfél elég közel ér, akkor felrúgja a levegőbe, újra és újra eltalálja, ami egy pávafarok-szerű lángoló chakra formát idéz elő. A támadás végén az ellenfél visszazuhan a foldere, és beborítja a támadás aurája.
Szint: A
Típus: Támadó, Közelharci
Pontok: 92
Say: 10
avatar
Matsu Tatsuko
Admin

Hozzászólások száma : 204
Join date : 2009. Apr. 23.
Age : 22
Tartózkodási hely : Fű Falu /Kage/1.szint/

Felhasználó profiljának megtekintése http://shinobi.do-goo.com

Vissza az elejére Go down

Re: Megtanulható taijutsuk

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.