Maresuke Kryyushi

Go down

Maresuke Kryyushi

Témanyitás  Markocskaaa on Pént. Május 08, 2009 4:15 am

Név: Maresuke Kryyushi
Kaszt: Kage
Kor: 21
Kinézet:Fekete hoszú tüskés hajú,piros szemű,és erős páncélzatú szamurájnak kinéző harcos

Előtörténet:

Kiskorától fogva egy gonosz lélek lakozott benne...Nagy pusztulási és ölési vágya volt...Mikor megélte a 10 éves kort elég erősnek érezte magát...Benne különönös energia volt ami egy Kage szintjéhez is sok volt!És neki kezdett!Több 1000 embert megölt és pusztított, ahogy csak tudott.De egy napon a Kagék eldöntötték, hogy kiverik belőle a rosszat!Összefogtak és a gonosz lélek eltávozott!Maresuke olykor 12 éves volt.Nem hitte el, hogy ő tette ezt a szörnyűséget...Így eldöntötte, hogy annyi embert megment amennyit megölt!Eldöntötte, hogy hős lesz!!Megesküdött rá, hogy rajta lesz a hősök kövén!De ez elég nehéz lesz, ha 10 000 embert ölt!Sőt, lehetetlen!De mivel nem ő irányította saját maga testét...Elhatározták a Kagék, hogy úgy kezdje tervét, hogy semmi rosszat nem tett.De ez bizony nem volt igaz...Csupán azért engedték mert még mindig benne volt a nagy erő és ami még rosszabb....................Hogy volt benne gonosz!Nem akarták, hogy újra kezdődjön a pusztulás.Épp ezért nagyon is megengedték, hogy teljesítsítse küldetését!Azaz erő...És gonosz...Még MA is megvan benne!
Ámde ezt a Kagék nem engedhették, hogy ezt ő is tudja!Ezért emlékeit:(ölt,pusztított) kivették belőle!
Maresuke igensok jutsut tudott 5-12,5 éves koráig szinte az összes homok,villám jutsut tudta!De leginkább vérszomja miatt a homok jutsukat használta, néha ki is talált újakat!Folytani imádott...Ezektől rettegtek az emberek...A ''Homok ura''-nak nevezték olykor...
De mikor meglett a 13. év....Mikor mindent elfelejtett, akkor ezeket a jutsukat is elfelejtette...Igaz benne maradt mind ez, sőt tudná használni...De nem emlékszik rá, hogy tud egyáltalán ilyen jutsukat!A Kagék tudták, hogy egy napon...Minden eszébe jut...MINDEN!Épp ezért ettől a gyerektől mindeki óvakodott,félt.Pedig ő csak barátkozni akart.De ők elfutottak, csúfolták, és sokan megakarták ölni...De az viszont nem volt egyszerű...Egyszer egy csapat 16 éves srác (kb. 4-5-en) rádobtak egyszerre 5-5 shurikent...Mind a 25 shuriken repült felé.Maresuke nem tudott mit csinálni...De egyszer csak egy homok pajzs jelent meg...Marsuke akkor rádöbbent, hogy ő nagyon s tudja a homok jutsukat!Akkor aktiválódott 5-6 homok jutsu.
Gonosz tekintett áradt benne és már használt is egyet: a homokkoporsót...Fölvitte a levegőbe és összeroccsantotta az egyik gyerek testét...Ámde a többit se akarta életbe hagyni...Homok folytással meg is folytotta őket!
De mikor látta a hullákat visszakerült normális életbe és nem tudott egyetlen jutsut se!Csupán ha rátámadtak csak akkor tudott használni ilyen fejlett jutsukat...De ez megváltozott azóta...21 éves koráig már sok jutsut tudott...Normális testben a felét amit akkor tudott mikor gyilkos volt, ha rátámadnak akkor viszont már elkerülhetetlen a halál a támadó számára, mivelhogy ha gonosz lélek van benne, KETTŐSZÖR annyi jutsut tud mint 5-12,5 korában!!
Épp ezért nem szoktak rátámadni SOHA!De viszont ha sima csata van vagy ő kezdi a támadást akkor csak az 1/3-ad erő van benne!És mivel Maresuke az egyik legerősebb homokfalusi, sőt nem csak homokfalusi ninja legerősebbje megadták, hogy a Homok falu vezetője legyen!Sokan ellenkeztek mer féltek, hogy gonosz a vezetőjük, de bizony 21 évesen használni tudta az erejét és már magától fel tudta vinni a tudását,erejét!
Ez volt Maresuke Kryyushi előtörténete.
avatar
Markocskaaa
Admin

Hozzászólások száma : 3
Join date : 2009. Apr. 24.
Tartózkodási hely : Homok falu /Kage/1. szint/

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Maresuke Kryyushi

Témanyitás  Matsu Tatsuko on Pént. Május 08, 2009 6:22 am

Very Happy
Ez nagyon sok volt, bár alapból elfogadtuk volna, de ez nagyon-nagyon sok lett volna egyszerre, másmeg.... Írtál olyanokat h homok Rasengan , elösszöris, egy elég neháéz jutsu, évekbe telik kifejleszteni. (ezt talán elnézztem mert olvastam megkora őstehetség voltál ^^) 2. A Rasengan szél elemű jutsu, úgy ahogy a chidori elektromos - nem lehet őket kombinállni homokkal. (homok Rasengan kihúzva) khm... kijavítottam mindent, írj egy adatlapot,és kezdőthet a játék !
avatar
Matsu Tatsuko
Admin

Hozzászólások száma : 204
Join date : 2009. Apr. 23.
Age : 22
Tartózkodási hely : Fű Falu /Kage/1.szint/

Felhasználó profiljának megtekintése http://shinobi.do-goo.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.